I wanna be a billionaire, so fucking bad

Under en vecka har jag bl.a haft två prov, räknat ner till skolavslutningen, grekland, midsommar och min födelsedag, umgåtts med vänner och med kevin, shoppat, beställt avslutningsklänning, pluggat, fotat & sovit länge...jag gillar livet.

Blir att åka en sväng förbi farmor och farfar om en stund. Släkten, tårta, skratt, glädje och lycka passar bra.

första dopet 2010

Slänger in bilder nu från första dopet i söndags... och ja, det var lite kallt. haha



seg tisdag

I söndags var jag och badade med Angelica och Viktor, bilder från det kommer upp snarast när jag har tid att sitta och föra över bilderna till datorn.

I måndags var jag med min pojke som sov över, och idag ska han göra det med :) detta gillar vi. Imorgon har jag prov i engelska, kan absolut INGENTING, så ska sätta mig och försöka få in något iallafall och provet handlar om english idioms...-.-

på torsdag har jag handelsprov, och det kan ta sig någon stans med, så ja. nu blir det dejting med engelska papprena, WISH ME GOOD LUCK.


Nyvaken tjej har talan

Solen lyser igenom mitt fönster och jag blir glad, dags att skutta ut och äta god frukost och glassa i solen! Btw, köpte nya solglasögon igår IGEN.....vet seriöst inte vad som händer med dom, men på något konstigt sätt går alla sönder! Suck, men nu kör jag på svarta den här gången, niiiiice.

Gillas inte

Ganska otrevligt väder denna eftermiddag känner jag.




Vandring mitt i ingenting!

Efter att ha gått 1 mil i Fjärås på 3 timmar i typ 50 grader.. är jag ganska död, trött och varm. Frågan är ju om lärarna ville ha oss slaktade? För det var ju tyvärr så illa att man ville ta livet av sig typ. Men nu ska jag slänga mig in i en iskall dusch, sen blir det att dejta småföretagande boken inför prov imorgon som jag inte ens satt igång med.




Even the best fall down sometimes

But now when I got you, I'll never fall as hard as I did before.

Du är så fin när du ler, du är det finaste. ♥

We're sittin' here...

...and doin' nothing! Ja, det är tyvärr så illa som det låter, jag och K försöker få tag på Gabby på bästa sätt, men det går ingen vidare faktiskt. Jag börjar fundera på om hon dör på helgerna, och typ uppstår på söndag kväll? HAHA. Bilderna här nedan kan beskriva våran uttråkighet just nu, Bad I know, men vad ska man göra?




Gekås!

Drog en sväng till Ullared idag med la familia och Hannes!
Fick med mig en del saker, allt från klänningar, smink, underkläder, kalsonger till pojkvännen, skärp and so on,
medans Hannes drog med sig en påse med coca-cola ♥... HAHAHAHAHA! kan vara shopping det med.. ;)



Kampen om Kungsbacka..

Idag var det Kampen om Kungsbacka, Aranäs mot Lindälv och tyvärr tog Aranäs hem segern som inte var okej.
Bilder på detta kommer upp inom dom senaste dagarna hoppas vi på! Idag ska jag bara ta det lugnt, hostar som en jude,
näsan rinner kostant och jag blev nog mer sjuk nu när jag gick runt med en genomblöt tröja runt hela Kungsbacka i spöregn?
Men ska sluta klaga, har två extra helgdagar nu ju! ha en skön onsdag puss!

Såhär fint målade var alla vi idag, kände mig som en indian ;) Plus en Elof Lindälvs tröja som var ganska nice.


Miley Cyrus - I Can't Be Tamed





för någon som du

Slänger in tre bilder av alla som togs idag på min promenad med Gabby.
Nu blir det att dejta handelsboken ute i det fina vädret, Puss!



Time's flyin'

I fredags blev Magnus pappa, fyfan vad roligt!! :D
Tiden går nästan föööör fort, när jag lärde känna dig var du typ 16? haha

Sick..

Idag är jag hemma från skolan, har så jävla ont i halsen att jag knappt kan svälja, almost halsfluss fast så var det inte.
Funderar på att gå ut o fota till vårdcentralen, är ju ändå fint väder och...ja. Det blir nog så :)


The Last Song!

I lördags såg jag ÄNTLIGEN min älskade film The last song, och den var helt..åh! Så jävla bra! Ännu bättre än vad jag hade trott, och snacka om att man grät mycket! Miley Cyrus är den bästa, no doubt! Ska köpa denna filmen när den kommer ut på dvd. That's it. ♥


Känslor.. ♥

Min bästavän, Min pojkvän, Min kärlek.

En månad, men ändå har vi varit så bra vänner i snart 3 år?
När jag är med dig känns det som att allt annat stannar till, allt det där som gör ont -försvinner när jag är med dig.
Du får mig att känna lycka, kärlek, glädje, hopp och du får mig alltid att le. Även fast jag kan vara en idiot ibland, hoppas jag att du älskar mig ändå, för jag vill inte förlora dig. du är dyr - som en diamant, du är sällsynt - som en speciell blomma. Du är allt det speciella, jag inte visste fanns. Och jag visste aldrig, aldrig att jag kunde älska dig såhär mycket som jag faktiskt gör! "jag älskar när du ler, jag älskar när du skrattar, jag älskar när du håller min hand, jag älskar när du håller om mig, jag älskar när du säger "du är allt jag vill ha, jag älskar dig sofia, mest", jag älskar när du ligger bredvid mig på morgonen, jag älskar när du snarkar så jag vaknar, för då vet jag att du är där, jag älskar när du ser på mig, jag älskar allt med dig". För alla andra.. är du en i mängden, för mig är du en på miljonen. Nu står vi här idag, vi två - har blivit ett. Jag ångrar inte en enda sekund med dig, och jag vill dela alla mina minnen, tankar, ögonblick, sekunder, minuter, timmar, dagar, månader och år med dig.






The fourth kind!

Precis kollat på filmen The Fourth Kind. Tycker den var förvånandsvärt bra, eftersom att dom gjort en film blandat med riktiga filmsnuttar som är sanna, och sen gjort resten av filmen med det andra varit med om och berättat.
Denna filmen rekomenderar jag att se, först när jag såg den tänkte jag typ "men orka, detta är bara som vilken annan skräckfilm somhelst, typ någon som förs bort och så ska man leta efter den...." Men man fastnar för filmen jättefort och jag tycker det är sjukt faschinerande att det som är riktigt på filmen är sant! Här får ni en trailer på filmen:

Tänk om det verkligen finns liv på andra planeter i rymden, som vi bara inte upptäckt än? Och allt som rymdvarelserna gör på filmer som vi alltid ska tolka läskigt, kanske är helt normalt för dom, som normala saker är för oss som att t.ex. cykla? eller att simma? Tänk att uppleva sådana saker, som att det skulle komma ett rymdskepp ner från himmelen, eller komma ett stort starkt ljus som förde upp en till himmelen, eller att man kom till deras planet och kunde se om det verkligen finns liv, om det nu gör det? Detta gör mig så jäkla nyfiken på allt där uppe....

Öronorgasm.

Seconhand Serenade.








Just nu..

..Sitter jag ute i solen med datorn som dunkar Spotify, inget plugg och livet äger just nu.



At my boy..

Sitter hemma hos Kevin nu, han gick till jobbet för några timmar sen! Ska ta bussen om 2 timmar så får roa mig med Spotify och TVn kanske? Eller jag kanske ska överfalla Isak? Hahaha...who knows...


Update: Det blir att ta en sväng ut i det fina vädret, vem missar detta liksom?



Min väldigt ostylade och sköna facelook.
Kevins tröja är väl ursnygg? ja men det är väl klart, det var ju jag som hitta den!
förlåt hjärtat, snor denna tills lördag! :')

You are a shootin' star, that's why you are my favorite

Detta kan ha varit den segaste dagen i skolan ända sen jag vet inte huuur länge! Vädret har inte gjort det så mycket bättre heller, plus att min sovmorgon försvann imorse pga. psykologbesök. Denna dagen ska snart försvinna.

Snart ska jag duscha, sen hoppas jag att jag däckar så fort det går för jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Fast jag borde egentligen göra klart ett handelsarbete, och plugga småföretagande? Okej..vi får se hur detta blir.

Imorgon börjar jag 09.35, sen ska jag sova hos min pojke och till sist men inte minst börjar jag 10.20 på torsdag! iallafall några bra saker denna veckan! ♥



"Everything I do, do it for you.."


Grillning!

Igår var jag med Angelica, Oliver och Viktor och vi var och grillade vid en sjö, eller ja.. vi (Oliver och Viktor) tände upp en eld medans jag och Angelica sprang runt som idioter och tog runt 300 kort. Men det är så det ska vara eller?
Sen satt vi, sprang runt, hade allmänt stört och ja - det som är kul. Sen åkte vi hem till Oliver och spelade biljard, basket och skrattade.

Sen hände en liten olycka, mina knogar på högerhanden typ flyttade sig framåt och det blev gropar där dom satt, blåmärken och shit. Fick åka till sjukhuset men då såg allt bra ut, hm.... måste ha åkt tillbaka av sig själv under resan till sjukhuset. Tänker inte lägga upp en bild på handen, för fick ingen bra. Men sak samma :)












Valborg 2010

Tack alla människor för att ni gjorde detta till en lyckad Valborg!
















RSS 2.0