Missing our bounce? avisst

En vecka sen jag skrev här igen ja..ser man på. Ska man ta bort bloggen eller ska den få vara kvar?..


Saknar förövrigt Karpathos något väldans..värmen, människorna, friheten, allting!  Tur att man ska dit till våren igen dåva, gött! ♥ Ska nu iväg och hämta mamma i stan när hon vart i Sveriges baksida några dagar, och imorgon blir det orientering tills jag blir uppäten av en älg! ha det gött folket.





That's when I look at you





I miss you.

 Saknar sommaren så jävla mycket, saknar att vakna upp av att solen lyser in, att kunna gå ute i shorts och linne och endå svättas, bada varje dag, sitta uppe hela natten i bikini bara, ligga och njuta av solen & värmen.

Snälla kom tillbaka, vart tog du vägen




Worry less

Bloggtorka i 1 vecka & 6 dagar, haha fyfan vad illa. Men det är så det är ibland, jag har inte den blekaste varför men jag är inte alls sugen på att skriva. vet inte om vad, eller något alls.

Jag vill göra så mycket galna saker, som gör mig helt urflippad så man kan njuta lite.
Jag vill pierca flärpen i mitt öra, plus ta 3 till hål i öronen, jag vill pierca naveln igen, jag vill tatuera mig NU, börja träna igen, få mvg i skolan, få en ny mobil, köpa systemkamera, flytta utomlands, förlova mig, vinna på lotto, lära mig spela gitarr eller piano, köpa massa nytt till garderoben, och så rullar det på...

Blogg torka

Förlåt mig....men för tillfället har jag tappat lusten helt att skriva, pappa har åkt till England och återkommer på onsdagkväll, har skickat med han en önskelista på ett par nya fräsha converse! kan behövas. Har 5 månader med Kevin på onsdag med, tiden går för fort?! jag njuter varje dag. Det var allt från mig just nu, dags att vänta tills jag är pepp på att skriva igen, puss!

Eller just det, lyssna på denna låten... Wouldn't Change A Thing - Demi Lovato & Joe Jonas


RSS 2.0