Planer..

Idag blir det shopping med K.
Imorgon blir det nice i Gråbo med folk.
På lördag blir det rajraj grillning med folk.

Gillar detta starkt.

Antique







Riktigt bra.

Just nu...



...är jag med älskling :)

Snygg långt ifrån men långt ifrån snygg

Då bär det snart av till Gråbo åter igen, vet inte vad som händer ikväll men det blir nog as bra! :)


At Edwardh's place

Godmorgon på er alla!

Sitter just nu hemma hos älskling, han stack till jobbet för ungefär en timme sen, och jag ska gå hemifrån till bussen om en timme :) Har varit vaken i 1 ½ timme nu, så jag lär ju somna i skolan sen....tur jag bara har en lektion haha. Funderar starkt på att väcka Julia, eller det kanske är lite taskigt? HAHAHAHAHA. Jag får väl äta frukost själv då ;) Nä nu ska jag sminka mig!!!111




Hittade precis en väldigt gammal bild på mig, sommaren 08?
Haha, man ser iallafall att bilden är från Kevins dator ;)


Går bara att älska.








Two is better than one



Du gör mig så jävla rädd.


damdidamdam

Igår åkte jag till stan och mötte upp Kevin, sen träffade vi Tobbe så åkte vi hem till Kevin :) Så ja.. har sovit här då, som vanligt haha.. Är gaaanska trött om man säger så, att ligga bredvid en snarkande pojkvän är inte det roligaste, men det funkade. Vet inte vad vi ska göra idag, min familj är i Skara hos min morbror och mina kusiner, men åker nog hem senare :) iallafall, vädret börjar bli sämre har jag märkt...tummen ner på det.




Ser ut att bli en härlig helg!


Just nu

Solen lyser, blåsten börjar komma och jag skriver händerna av mig på vårat I-search arbete.

Hey, soul sister

Idag var det lika fint väder som igår, jag älskar det!
Nu är det bara 2 månader kvar till sommarlov, hur underbart är inte det då?
Sena sommarkvällar, tidiga strandmorgonar, strängnäs, gråbo, grilla, solnedgången, grekland..åhh!

Sitter just nu och skriver på vårat turism/svenska arbete, som är jäkligt segt! Känns som jag aldrig blir klar..
Men men, efter detta är det ganska lugnt, ska bara redovisa allting nästa vecka...*svälj*


Train - Hey, soul sister

Solen





Detta ägnade jag mig åt när jag kom hem från skolan (eller ja, inte sitta framför datorn alltså, men this was the way I look..)det var att sätta mig framför solen och njuta! Det är väl bra att ta vara på tiden när solen ändå står framme? ;) Men haha, brun är man ju iallafall inte ännu..presssa...

Soliga Göteborg!

Igår gick jag och Gabby upp tidigt, även fast vi hade studiedag, så tog vi oss in till Göteborg och där inne köpte Gabby hårfärg och nagerlack, sen gick vi ut till hamnen och satte oss där! Och där satt vi i en timme, sen kom Tobbe, Så satt vi tre där och bara njöt av solen och värmen, tills klockan blev 5.. då kom Kevin och mötte upp oss, så gick vi runt lite här och där, och sen vid 8 tiden åkte vi hem! Trevligt som vanligt, detta måste göras oftare! ♥


Har dock ingen bild på Kevin, han kom liksom när kameran var nerlagd om man säger så...
men ni vet väl ändå hur han ser ut eller? ;) haha









Gårdagen och idag


Dopet var på Öckerö, sedan åkte vi alla vidare till där dom bodde på Hälsö, så var vi där och åt god mat och fika och allt sånt! Sen åkte vi hem vid 7-8, och när jag kommit hem åkte jag vidare till stan och mötte upp Kevin och Tobbe som jag sedan spenderade kvällen, natten och dagen med! Vi gjorde så mycket som att kolla på Avatar, eller ah.. iallafall hälften av den när vi vaknade, sen gick vi ut i några timmar och njöt av det härliga vädret! Fan vad jag älskar solen, värmen, den blåa himmlen, våren och sommaren...Mmhhh..





Väntar på bättre tider ;)





Gick upp på tok för tidigt imorse (enligt mig själv då) halv elva var sent för mig, 1 ½ timme är en kort tid att duscha, och göra sig i ordning på OM MAN SKA PÅ DOP - DÅ MAN SKA VARA LITE FIN IALLAFALL! så jag rusade upp och började hålla på...medans alla andra fortfarande låg och sov? Jamen då vaknar pappa efter en halvtimme, "Oj, jag såg fel på tiden 2 timmar...." -.- tack. Så nu är jag typ klar, och ska åka om två timmar :) Superkul! Det är därför jag roar mig med webbkameran också som ni kanske märker, inte dom vackraste bilderna om man säger så :) Jag är trött.

sommartider hejhej!

Bara jag som fick en rejäl sommarkänsla idag eller?! Harrejävlar vilket dunderväder det var, eller.. det blåste ju lite, men och? Jag satt ute på framsidan i shorts och linne och solade, för en månad sen var det hur mycket snö som helst precis överallt i Sverige, nu börjar det ordna till sig riktigt bra med vädret!

Imorgon drar vi två fräcka tjejer + mamma och pappa och resten av hela tjocka släkten, på mammas sida till Hälsö på dop, en av mina sysslingar vid namn Melker ska döpas :) Hoppas på att Sara, en annan syssling befinner sig där med, mer än ett halvårsen vi träffades sist! Det är inte okej någonstans, men det är så det är ibland hehe.
Anyway, ska upp ganska tidigt imorgon eftersom att vi åker hemifrån vid 11-12, så är nog dags att lägga sig snart eller?


Dagens väder skapade också dagens bilder!










A hard day, hard hard day

Då är man hemma efter en hel kväll/natt/morgon/eftermiddag i Gråbo, och den största delen var jag med Kevins mamma och syster Julia! Haha, riktigt kul faktiskt, jätte mysig och rolig familj, detta gillar jag mycket :)

Skulle varit med Carro nu egentligen, men jag kom hem så fasligt sent, och jag tänkte.. bättre att ses en hel dag än bara en liten stund nu? Så jag tänker, Carro... du läset detta det vet jag, vill du leka nästa helg? :) Hehe, förlåt. Du..förlåter mig.
Nu ska jag ta det lugnt med musik ett tag, sen blir det att lägga mig och sova gott!



don't drink and smsa

Sitter just nu hemma hos Kevin och kollar på tv, äter biogodis och bara njuter av livet medans han står i duschen!
Just det, draktränaren...alltså, den hade nog varit en aning bättre om jag var 10 år yngre, men iallafall, kul var det ändå haha! Satt liksom och skratta när det var tyst, medans alla småbarn satt fastklistrade mot skärmen när dom såg alla drakarna, haha! Kändes lite skämmigt att sitta där bland alla dom, men det gick! ;)

Ganska roligt ändå, Kevin åker till jobbet om typ 6 timmar, och då är jag ensam hemma med hans mamma tills han kommer hem vid 4-5 tiden på eftermiddagen haha, vadfan ska man säga liksom? ah men detta blir något minnesvärt, bra att hon iallafall tycker om mig lite, än att jag är någon random haha :)
Iallafall, ska försöka få han att hålla sig vaken hela natten så han är extra trött imorgon!
Nä men så taskig är jag inte. Jag får leka med isak (hunden i huset) medans han jobbar ;)
Detta blir kul...fortsättning följer! Godnatt alla människor, don't drink and smsa.


Draktränaren

Nu ska jag bege mig till Göteborg och möta upp Kevin, så ska vi kolla på Draktränaren! :)
Hahaha, inte för att det är en sådan passande film kanske, den är för 7 åringar och animerad,
men vem vet, att sitta i en biosalong med bara barn kan ju vara underhållande haha.
Puss!


Känslan

En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat.
- Min värld slocknar, men du finns inte där, som du gjorde förut.

En dag med Angelica

Idag var jag med Angelica, och vi åkte lite överallt haha!
Först hämtade hon upp mig i Lindome, så åkte vi till Kungsbacka och käkade bufé,
sen drog vi vidare och gick upp på vattentornet och var där och tog kort en jättelång tid haha :)
Sen begav vi oss till Kållered så visade jag runt lite och så, sen körde hon mig hem så drog hon vidare till Viktor!
Tack för dagen muppen, det behövdes ♥



Flickan från ovan



Flickan från ovan, eller så kallade "The lovely bones" handlar om en ung flicka vid namn Susie Salmon som är fjorton år gammal då hon blir våldtagen och mördas av sin granne, och efter detta börjar hon vaka över sin familj och sin mördare, från himlen där hon nu befinner sig. I himlen lever hon sin egna perfekta värld, där allt förändras från minut till minut, från varma sommardagar till kalla vintrar eller blåsiga höstkvällar. Susie måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov, av att läka sina emotionella sår.

Jag såg denna filmen igår, och jag tycker att denna filmen var sjukt bra! Man fastnar direkt, och man kan och vill inte slita blicken från skärmen förens filmen är slut. Jag rekommenderar verkligen filmen, den är inte som alla andra som t.ex, "en tjej som letar efter en man så blir dom tillsammans och gifter sig o lever lyckligt, slut." eller "en bomb är satt där, och ett team måste hitta den annars går jorden under." utan den handlar om något vettigt, som händer runt om oss alla, eller ah... inte ofta, men iallafall, något som vi alla kan känna igen oss i, eller iallafall försöka.

Helgen....






NeverShoutNever - Happy




through the lines of my fingers






första april

Äntligen lov, efterlängtat som fan! :) Nu är det ju inte så långt kvar till sommarlov, eller? några månader bara.. och det går fort! Får se vad jag hittar på nu under lovet, måste hitta på så mycket som det går haha, eftersom att jag annars nästan aldrig hinner göra något på helgerna, eftersom att skolan stoppar mig. men nu jävlar ska jag vara med mina vänner typ varje dag haha, hinner man träna med tro? don't know...
Första april idag med, har lyckats lura en del haha,
börjar fundera på om dom kommer bli sura när jag berättar sanningen.....
haha, inte bra sofia, alltid jag som trasslar till det :)

Men men, hade matteprov idag som sagt, hur gick det egentligen? Nej jag vet inte. jag vill inte veta. IG igen? Japp.
Kändes också som världens längsta dag, helt seriöst. känns som jag åkte till skolan igår och kom hem nu haha :)
Vädret är sådär. blåser just nu, känns som blandning av åsk/regn väder, ska det vara så?
ta mig hit nu tack.









RSS 2.0