Hurts oh it hurts really hurts (8)

Hallå mina sköna! Veckan har gått segt som fan, långa lektioner och tidiga morgornar är inte ett plus det. men nu är det lördag iallafall, igår vart det Nrj in the park som gällde med gabby, as nice! Har dock inte redigerat klart bilderna så dom kommer väl upp så småningom, hehe.

Btw, Kenza var ju i nordstan igår med..kunde fan inte gå därifrån när hon väl befann sig där haha, så jag stod där med alla 13åriga skrikiga och hysteriska tjejer som välte ett och annat, medans jag ville bara få en liten bild på mig och henne och sen gå...och det fick jag tillslut iallafall! Jag skojar inte när jag säger att hon är tamejfan världens vackraste kvinna. helt seriöst, finns fan ingen finare och vackrare, snacka om att man kände sig ful när man stod där bredvid henne haha..

Aja, ikväll blir det en lugn lördag, inget rajraj med angelica, ingen kevin som sover över, det blir mys med familjen och lite små-pluggande. Behövligt för imorgon är det dop i Trollhättan för min minsta syssling som kommit till jorden! så kul :D

Bumpy Ride

Gillar som fan.

seg dag, you name it!

Kevin är på dop för Magnus barn Milja, är fortfarande sur varför inte jag blev bjuden haha. aja sånt är livet.
Vet inte vad jag kommer hitta på idag, regnade nyss, nu är det sol? Kanske träffa spike, men vet inte om jag orkar haha, tar sån jäkla tid till Kullavik/Kungsbacka :$ annars får jag väl våldgästa Carros hus kanske....eller bara vara hemma?

Bilder från igår




Last goodbye

Okej, jag somnade visst inte direkt...fastnade vid datorn! Öhm, sammanfattning av sommaren 2lax10?

Under sommaren 2010 har jag

(x) Druckit alkohol
(x) Rökt
(x) Varit full
(x) Däckat
( ) Snusat
(x) Varit på fest
(x) Fått minneslucka
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Vaknat av att du gråter
(x) Skrikit ord som hora och slampa till någon
(x) Slagit någon 
( ) Blivit slagen  
(x) Lärt känna över 10 stycken nya människor
(x) Varit på solsemester
(x) Badat i sjön/stranden
(x) Gjort något olagligt
(x) Sett en hel fotbollsmatch
(x) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
(x) Sovit i över 12 timmar
( ) Sett en film mer än 10 gånger

( ) Velat dö
(x) Kysst någon utav samma kön
( ) Åkt buss i över 10 timmar
(x) Varit ute en hel natt
(x) Blivit tagen av polisen 
(x) Haft filmkväll
( ) Svikit en vän
( ) Varit sjuk

Work on a wedding

Hello sweethearts!
Igår var Kevin och Tobias på våran skola, redigt kul vart det faktiskt, även fast han skämmde ut sig inför mina nya klasskamrater! ;) Drog hem med pojken min och han sussade här.

Idag blev det heta puckar, morgonen började med ett raseriutbrott (på ett ungefär?) och drog ut hela garderoben med ett svep. Det var bröllop idag.. som jag redan visste. Men jag visste bara om att jag skulle passa barnen, inte vara med på vigseln och sitta med där och se snygg ut, det fick jag veta cirkus en timme innan vi skulle åka hemifrån, därav varför det blev en liten olycka med min garderob haha. Men jag lyckades bra, stressade som en jude och kom dit i tid. Jag och syrran passade 12 barn, från 16 till 22 tiden, puhh.. att barn kan vara så jobbiga (VISSA. typ en..eller två kanske.), men vi hade kul endå :) Dock missar vi ju det roligaste av allt...dansen!

Köpt almanacka till skolan nu med, dags att bli en riktig plugghäst! ;)


Godnatt era sötpajer, jag är dödstrött!

What's the name of the game, boy?

Såhär jävla taggad är jag på skolan imorgon! Super taggad, skolan är mitt liv. ♥ Haha nej okej kanske inte riktigt så, men jag gillar skolan, folket får mig att tycka om att vara där, finns några lärare jag tycker om som är riktigt bra, och en del lektioner är efterlängtande och roliga.

Ser ut som ett emo, men vad gör det dom e la snygga.


Fick en födelsedagspresent av gabby idag, jag älskar dig! ♥

Say hello to the new class dudes, hp2t

Då har skolan rullat igång igen, och denna gången börjar jag 2an. Hp2t är klassen, verkar ganska go, 1 kille resten tjejer haha! Men men, ska inte klaga.. fick med mig tjejgänget så detta blir grymma år :)


The climb


Life's what you make it

Kalaset för mig och mamma i lördags var suveränt, fint väder passade det på att bli med! Fick allt från pengar, halsband, och choklad till en mugg av släkt, vänner och pojkvän! Jag älskar er.

Gårdagen var mindre bra kanske haha, som jag sa... början bra, slutet sämre. Ni som vet vad som hände vet det, resten får väl ta sig en funderare och försöka klura ut vad som hände, med hjälp av en bild! ;)

Sweet 17!

Ett år kvar till krogen, tills jag är myndig, tills jag kan bestämma allt själv, tills det bara är 2 år kvar tills jag är 20 och då önskar man att man kunde bli liten igen... det är endå ganska skönt att jag bara fyller 17, då har jag lite att längta efter men endå är jag fortfarande liten :)

Imorgon blir det firande med spike, pannkakan, älskling, tobbe, evelina, camilla och jimmie! t'chillar påre.

Burn that fuckers down!

Ledsen bloggen att jag svikit dig i en hel vecka nu! men har haft fullt upp, hoppas du förlåter mig..

Lördags


Måndags


Tisdags


och igår köpte jag nog den bästa presenten jag någonsin gjort till min mamma, iallafall inom dom senaste åren... ett par hängslebyxor som hon velat ha hur jäkla länge som helst, fan vad glad hon blev :) och mamma... du är 40+ och ser ut som högst 25-30!

Get on the floor, baby loose control

Lagt in en ny header nu, eller ah.. ny och ny, inte haft någon på dom senaste månaderna haha! Fast ni lär ju inte se den ännu, blogg.se är då förjävla seg när de gäller designen ska ni veta. Får se hur länge den stannar bara, tröttnar fort som fan hehehe.

Idag blir det fart på livet, hem till Monikas kompis Justyna med Angelica och ha det förjävla roligt! Imorgon blir det (om vädret tillåter) så kallat strand fest i Åsa som Viktor kallade det, annars vetjag inte vart vi tar vägen.. men det ska bli sol imorgon så det blir säkert kanon! :D så jävla pepp om det kommer asmycket folk med.


Så snurrar min jord igen, radion spelar vår sång

Hittat en riktig godbit som satt sina toner i rätt låtar, all glädje åt Carolina Wallin Pérez!





Makes differense so fast

Tänk endå vad mycket man förändras på bara ett år? vissa förändras i personligheten, utseendet, klädstilen, byter vänner osv. Jag har förändrats väldigt mycket tycker jag i bl.a utseendet (alltså jag har liksom inte färgat håret osv, bara slutat med det mesta sminket och kör mer neutralt med mascara.), klädstilen är mer bestämd och jag kan ta på mig vad jag vill som JAG tycker är snyggt utan att jag bryr mig vad ANDRA tycker, personligheten har lagt sig där den ska vara och jag har blivit en mer säker, modig, mogen (i speciella tillfällen.) människa och kan släppa taget av allt det gamla och njuta av vad livet har att erbjuda.

Dessa två bilderna är tagna samma datum i samma månad, fast två olika år.

2009 - osäker i alla tillfällen, rädd för att sticka ut.
2010 - nya livet om man kan kalla det. allt jag aldrig vågade vågar jag nu.


Seg uppdatering!

Ledsen för att jag knappt uppdaterar, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om nuförtiden, alla dagar är både detsamma som innan och aldrig som den andra lik. Men ni vet ju på ett ungefär vad jag gör nu på sommaren? Men bara för att vara väldigt gullig ska jag slänga in ett par bilder jag inte lagt in från den senaste veckan så ni blir lite uppdaterade iallafall..


Jag och Spike förra helgen, vi hade lite roligt här och där med lillbilen!


Lotta på Liseberg med Gabby, Kevin och Tobias!


Chillkväll med f-rugan Spike!


Gjorde det jag aldrig trodde jag skulle, klippte av mitt hår!


Twilight Breaking Dawn


Jag längtar längtar längtar längtar.

RSS 2.0