Goodbye dear friends

Igår fick Kevin en bukett med 10 röda rosor, och ett brev som man kan säga var utskrivet direkt från mitt hjärta. Var ganska jobbigt imorse när han skulle till jobbet, och att vi inte kommer ses förens nästa torsdag... inga sms, inga samtal, ingen kontakt via internet (typ..) jag saknar dig redan älskling, nästa gång blir det vår första stora resa och du ska med har jag redan bestämt!

Har iaf packat klart, nästan iallafall. eller ah, jag e nog klar, men resväskan ser mer tom ut än full? vad hände där då...sen NÄR, packar jag lite?.. men iallafall, detta blir det sista inlägget innan jag åker, eftersom att jag åker vid 5 tiden inatt så.. ah, you see. Men jag uppdaterar när jag är hemma igen, puss ha de så bra i varma sverige ;)



If everyone cared



Guess what?


suprise brotha

Nu är jag hemma hos kevin, dock själv. Han är med tobbe, och dom ska på liseberg...hm, vad är det som inte stämmer? jo asså, jag hade tänkt överraska honom med lite fina saker, men han var såklart inte hemma, så allt gick snett :( nu är det ju inte lika kul att ge han... vad är det han får tror ni?




Karpathos

Torsdag börjar närma sig, det är så jäkla mycket jag ska hinna göra innan helst onsdag.
• Jobba
• Tandläkaren
• Träffa kevin, möjligtvis sova där
• Träffa G igen
• Träffa A en sista gång
• PACKA?!
• Fylla på ipoden med massa musik
• Börja få resfeber
• Ladda kameran

.. och inget av detta har jag ens börjat med, om mer. jag dör.





White Trash Party


Midsommar-bilder som endå inte beskriver midsommar

Här slänger jag in några bilder från midsommar, som blev mer eller mindre väldigt ovärt. Ska nog aldrig mer tagga inför kvällar, när dom endå går åt helvete utan vänta och se vad som händer. Life's bitch





lay all your love on me

jobb jobb jobb. ungefär så var dagens planer idag, fast har faktiskt bara en dag kvar att jobba! Sen kommer cashen och det känns bra, dock om en månad.

Imorgon är det midsommar, hoppas på det bästa!




Easy commin', easy go

Idag var jag med anna, vi satte bland annat upp hennes studsmatta, fyfan det gör jag aldrig igen haha! Sen låg vi och tog det lugnt en stund, sen bar det av till stan för att anna skulle hämta lite saker av sin bror, sen blev det donken och köpa glass. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv åt människan förut tror jag, borde nog lägga upp ett klipp här snarast så ni fattar, eller nej de gör ni ju inte? bara jag.

Miley Cyrus - Every Rose Has Its Thorn


I'm out

Det blir att dra ut iallafall med angelica och martina, och nu kör jag på min oanvända bruna skinnjacka, ses!


Kissie i musikvideo..

Vad tycks? hahaha

Full rulle endå

Blev inte riktigt som planerat igår, jacobs match slutade försent och emmas tåg gick ganska tidigt, så drog mig in själv och träffade henne och gabriella i typ en timme. Sen bar det hem igen, vila en stund sen in till stan igen med angelica och martina på metaltown IGEN.


Det snurrar i min skalle

Igår var det Metaltown som gällde, bara synd att man inte hade en biljett in? Men jag var iaf utanför och lyssna med bl.a Angelica, Camilla, Viktor, Kevin, Tobbe, Joakim, Sutan och Andreas och det var gal1 najs.

Idag ska jag in till Göteborg med Jacob som jag inte har riktigt varit med på väääldigt länge, för länge med för den delen. Vi ska träffa Emma, som vi inte heller träffat på 2 år eller något? Ska iallafall bli kul som fan :)

Hemma hos angelica...

...och busar! Vädret suger så datorn är vår nya hobby för tillfället, igår solade vi på någon rand0mplats med massa får och getter, men det var gött :) Nu är martina här och jag är trött, haaj!

så gott att må gott igen

Dagarna går och jag lever gott, sitter nästan aldrig vid datorn nuförtiden så ni får nöja er med den uppdateringen som kommer med stora eller små mellanrum!

Under dom dagarna som gått har jag varit i stort sett med angelica, och lite annat folk.

Och idag ska jag vara med henne igen, bussen går strax så måste kila! Slänger in någon bild nu i farten med, puss!

Avslutning

Första året på gymnasiet är nu avklarad, betygen är satta och dom var bra, dock förlorar jag dom flesta från hp1m som var super, fan vad jag älska(de)r min klass!

Vädret kommer bli bättre och det är nu 2,5 månaders lov, can't be better?
Slänger in några bilder från avslutningen!







birthday baby

Kan vara världens sötaste kusin! Igår var det ju somsagt kalasfirande hos mina kusiner, mysigt som vanligt!

Idag har varit en löjligt slapp dag, det kommer morgondagen bli med, väger mellan att gå till skolan eller att vara hemma? värt att sitta i skolan i typ 4 timmar vid facebook? asså.. njae. Puss på min bebis på bilden nedan!

Nu blir det kalas, ha det


Är jag verklgen redo för kalas för en av alla kusiner? Jodå, tårta är ju aldrig fel hehe..

Igår


Började med en frukost i Haga när vi släppt av mamma på Hagabadet..

Sen gick jag, syster och pappa runt och fotade lite, stekte i solen och sådant..

Sen hämtade vi upp mamma, så åkte jag hem en stund, sen bar det av till stan igen med Gabby..

Vi drog till slottskogen, och låg där någon timme tills dessa pojkar kom förbi, så var vi där till 6 tiden, då drog vi till Ullevi och satt där ute och inväntade Green Day, inte förens vid 10 tiden steg dom på scenen. Även fast vi inte stod där inne, som jag gärna hade velat göra, var det ett minne att ha hört dom ändå! Sen drog vi alla oss hem till oss själva och jag somnade gott. :)

Morsdag present på Hagabadet

Idag får mamma sin morsdag-present och hon vet ingenting ;D Hon ska få gå på en örtbehandling på Hagabadet i Göteborg, så vi ska strax köra dit henne med en ögonbindel haha :) Bilder kommer troligen när jag är hemma igen!

Glassigt, gla glassigt

En dag i solen med syster, badat i sjön och träffat marielle och ebba. Ibland kan faktiskt jag också älska livet, och det gör jag just nu, jag har underbara vänner, en underbar syster, en underbar pojkvän, vad mer behövs?

3 Juni

Dagen beskrivs med en bild på angelica, monika och mig. En väldigt seg skoldag var det idag,
med lite turistliknande betéenden om vi säger så. Har nog dom bästa tjejerna i klassen.

En sak till, sug på denna ni.. jag är ledig imorgon :)


Nelly.com

Hämtade ut ett paket från Nelly.com idag, vad kan det innehålla tro?

Natasha Bedingfield - Again


1 Juni

Engelska prov imorgon..sitter just nu och ska försöka med engelskan så mycket som det går, sen är det bara matte prov på torsdag, så är all pluggning klar och ettan strax över! Men kommer samtidigt att sakna hp1m otroligt mycket. En riktigt go klass var det jag hamnade i, väldigt synd att alla delas efter bara 1 år. Men som tur är har jag med mig mina brudar in i 2an, vad skulle jag gjort annars liksom?
  • 9 dagar till sommarlov
  • 4 riktiga skoldagar
  • 24 dagar till midsommar
  • 30 dagar till Grekland
  • 74 dagar tills jag blir 17!




3 enastående bilder från i söndags




RSS 2.0