Kärlek

Gjorde om en liten detalj i rummet idag, spikade fast en "skylt" eller vad man ska kalla det? i mitten ovanför sängen där det står Kärlek. Tycker det ser mer harmoniskt ut än innan, as nöjd :)


Liseberg again

Gårdagen var grym, även fast jag bara åkte radiobilarna och gick gasten.. haha.






becooooooooming insaaaaaaane

Känns som jag lever i 2007 igen, drar till Liseberg varannan dag typ haha! Men iallafall, idag ska jag till ehm öhm Liseberg ööhm med Angelica, Viktor, Martina, Evelina, Kevin och FÖRHOPPNINGSVIS VERKLIGEN Tobias :) kan bli kul, bara dom inte slänger in mig i uppskjutet eller något sånt så är jag lugn! Oj.. min kamera ligger här och lyser rött = svagt batteri :| dags att ladda!




Infected mushroom - Becoming insane

Nothin' in this world can stop me tonight





Upp på sociala, ner på systemet - Florence Valentin

Bailando, bailando amigos adios (8)

Igår sprang jag runt som en dåre i stan efter min plånbok kl 10 på morgonen som ja.. var borta. Efter typ 4 timmar ringer en affär och säger: "Vi har din plånbok här!" 1 sekund senare var jag där med världens största leende, tog plånboken och svävade på rosa moln resten av dagen. Träffade Angelica, Martina och Evelina, satte oss vid göteborgs älven eller vad den heter (nu skämms jag..) och åt thaimat, gott som fan! Jag drog mig hemmåt tidigt, bytte kläder och fräshade upp mig på en halvtimme, satte mig på bussen och åkte till Liseberg med Gabby, Tobbe och Kevin.

Idag sov jag ut efter den långa dagen, inväntade min pojkvän som aldrig dök upp eller som jag väntade svar från att jag skulle ta mig till honom, så var hemma och roade mig själv med musik osv, sen vid 6 tiden åkte jag och badade i skärsjön med Angelica, Oliver och Viktor. Jag lovar, de livade upp både kropp och själ! Aldrig badat så kallt i hela mitt liv typ, nu vet jag att bada isvak inte är så kallt endå, hehe.



Lite sådär småsur typ

I fredags var det Pink som gällde, eller iallafall att stå utanför och lyssna. och det räckte det med, såg litegrann i början och hörde skitbra! Ganska synd bara att man inte fick tag på en biljett...hade varit så jävla nice att vara där inne och se henne live va! :| men men man kan inte få allt.

I lördags var jag på Liseberg med Gabby, Tobbe och Kevin :) det var kul, vi åkte ingenting men vi gick på "Sammys äventyr" som var en 3D film.. hahahaha! Den var väl bra, men väldigt kort! sen åkte jag och Kevin hem till mig, så sov han här tills idag. Mysigt som vanligt, jag älskar min pojke! ♥

Idag åkte vi in till stan o träffa tobbe, jag var glad och lycklig och allt detdär, inget kunde göra mig sur... fast det kunde de ju självklart endå! Fick 500 kr i lördags, som jag skulle ha till nöjen, "Jaa, jag åker till stan och köper kläder imorgon!" och det är det jag gör, hinner köpa 2 klädesplagg, lägger ifrån mig påsarna, väskan, plånboken, fram med mobilen och ringer kevin och undrar vart dom är, plockar ihop allting och utan att jag märker glömmer jag plånboken med mitt NYINKÖPTA BUSSKORT, bankomatkortet, legg, 400 kr, gymkort osv. Affärerna stänger, hela jävla stan stänger, går fram och ber och bönar halvgråtandes för en vakt, får jag komma in? nej. jag ska alltså åka dit imorgon kl 10 och kolla om min plånbok är kvar i affären, är den inte det hör ni inget mer från mig kan jag tala om.

Jag just nu, inte så jävla glad om jag får säga det själv.


Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Gothia Cup

WAKA WAKAAAA WAA EHH EHH!

Idag vart det Gothia Cup kollande för första gången iår, var på Heden och i Kviberg i...jadu.. 10 timmar!? Slå den ni om ni bara är publik ;) Fick bland annat träffa Marie ♥ som jag måste göra igen innan hon åker tillbaka till S-näs, och så träffade vi på lite folk här och där... förjäkla roligt faktiskt, men det är det alltid när jag är med bästavän.

Imorgon ska jag...eller ah, idag.. klockan är ju över 00:00! till havet med Carro, ska bli såå skönt att återvända till en strand efter typ 2 veckor!

Bild från idag by the way

Supergr8

Jag suger på bloggen just nu, alltså inte ordagrant suger, utan uppdateringen. Men jag har faktiskt annat för mig, så det får bli som jag sagt innan, när jag har tid att skriva.
Tänkte lägga in lite bilder från några dagar...





3 days d******'?

Sovit hos angelica från måndag till torsdag, har haft det så jävla roligt men är ganska sliten om man säger så haha. Lägger in lite bilder när jag fått resten av angelica någon dag, idag blir det en lugn dag.. ska till stranden med la familia om en liten stund!


I love life

Idag ska jag äntligen träffa angelica och martina igen, efter typ 2 veckor! och det ska bli massa rajraj...


Back on track

Ska nu bege mig till Gabby strax och hämta upp henne med moppen, inte träffats på mer än en vecka! Börjar kännas lite smått tomt utan allt damp vi har för oss faktiskt...fast problemet just nu är, det regnar? Regn + Moppe = Hal väg som fän = Olycka = Ont.  :'|

Grekland 2010

Slänger in några bilder från greklandsresan, kan tyvärr inte lägga in alla.. är över 1000 bilder och då skulle nog datorn gå i konkurs eller något, haha! Ville iallafall inte åka hem, jag hör hemma i grekland så är det bara, det har alltid varit jag och grekland, jag och värmen, jag och allt det där. ♥





Landvetter

Sitter på flygplatsen, planet är/var försenat, så det går inte förens 11.30 och skulle egentligen gå 07.30, yay :)
iallafall, ville bara säga att...jag kommer iväg senare, gråt gärna en skvätt för mig när ni läser detta, men å andra sidan också för att jag endå snart är i grekland :D

nu ska jag testa o lägga upp en rolig bild hade jag tänkt, typ min riktiga cpsida ska nu komma upp här på bloggen, är det möjligt? hahaha.... fuck, man kunde visst inte lägga in bilder här. gick inte att spara, haha. jag som ville lägga upp något roligt så jag kunde skratta lite, men nej.

fick bli lite gamla bilder istället jag hitta i arkivet, får skynda mig nu...7 min kvar...3......2.....



RSS 2.0